Babysim idag igen!

Var på babysim idag igen. Ojoj vad roligt det är att bada. Många i min ålder där och massor att titta på. Fick in lite vatten i munnen en gång, men det gick bra. Vi ska visst dyka om fyra gånger. Är lite nervös inför detta, men det ska gå bra, har visst en reflex som sköter om allt.

Min mage är bättre nu också då vi har bytt mjölkfri ersättning. Skönt att slippa få blöjjan bytt så ofta. Det var lite jobbigt att bajsa minst tio gånger per dag.

Dags att sova.

God natt

Vände mig!

Idag så vände jag på mig för första gången från rygg till magen. Två gången dessutom!
Jag passade på när inte mamma såg på...*hihi*

Vad som var mindre roligt är att jag fick nå små droppar på min arm idag, efter ett tag blev några av de röda. Tål visst inte mjölk eller ägg. Ska göra om testet om ½år då jag är ca 9månader. Hoppas det går bättre då.

Dags att sova i en eller två timmar, har bestämmt mig för att inte sova på ett tag så att mamma och pappa får det lite jobbigt...

God natt

Sover sämre nätterna, samt IKEA!

Jag har börjats sova lite sämre på nätterna, eller rättare sagt, jag vill sova nära mamma hela tiden. Kan inte sova något längre i min säng. Tror jag redan börjat bli lite mamma sjuk =)

Har även varit på IKEA för första gången idag, det var väldigt intressant. Var glad mest hela tiden, tror jag kommer att besöka IKEA många fler gånger i framtiden!
Var även in i en affär som min mamma och min mormor tyckte var jätte, jätte intressant...det var en massa saker man hade på fötterna. Eftersom de var så glada, så var jag även glad. Man måste ju försöka visa intresse.

Det var lite synd att inte pappa kunde följa med, han var tvungen att vara i vårat lilla hus och slita med att riva. Det är visst för att jag bla ska kunna ha det varmt under mig då jag kan börja krypa fram, sedan hörde jag även att vi kanske ska få ett badkar när vi får flytta hem igen.

Dags att äta, sova och även bajsa lite...men det sparar jag till inatt då mamma och pappa sover. De kommer att få höra när detta sker.

Mer från dopet

I söndags blev jag döpt i Vilhelmina kyrka. Jag hade på mig en jättelång klänning som gammelmormor har virkat. Det var ganska roligt att döpas, en konstig gubbe i vita kläder stod och sa en massa intressanta saker och sen hällde han vatten på mitt huvud. Efter den persen var jag ganska trött så när vi skulle börja fika berättade jag högt och ljudligt för mamma och pappa att jag ville sova. Då fick jag äta lite och tog en powernap och sen var jag glad igen.

dop   dop2

Jag fick en massa fina presenter och den finaste av alla var en rosa badanka som blinkar och kvackar. Jag kan inte hålla min för skratt när jag ser den. Den var från min tremening Elias.

Jag och min tre mening + lite dop

Hejsan!
Jag träffade min tre mening Elias idag. Han är några få veckor äldre än mig.

Ser ut som jag har druckit för mycket mjölk här.

Oj så glada vi var

Vi är ungefär lika långa

Jag blev även döpt idag, min pappa har några bilder därifrån på kanonfoto.blogg.se
Jag ska få upp några bilder här sedan, men nu ska jag äta och sova faktiskt.

God natt!


RSS 2.0