Jag fyller år...eller nästan i alla fall

Idag var det ett halvt år sedan jag fick se mamma och pappa för första gången.
Jag fick ligga och stå uppe på vinden i Gråberg så fick mamma och pappa fotografera mig.






Sjuk!

Nu är jag sjuk på riktigt för fösta gången. Har snuva och feber och känner mig allmänt hängig. Det började med att morfar blev magsjuk, sen smittade han mamma och nu är jag och pappa sjuka. Hoppas jag snart blir frisk!

Idag har jag också varit på BVC på 6-månaderskontroll och som tur var så var jag normal =) 66 cm lång och knappt 7 kilo. Egentligen skulle jag få några hemska sprutor också men eftersom jag var lite sjuk så sparar vi det några dagar.

Nu börjar jag även vara så duktig på att ta mig fram i gåstolen att mamma och pappa får börja passa alla saker som dom vill ha hela.

Hos farmor och farfar

Nu är vi hos farmor och farfar och hälsar på. Vi kom igår efter en jättelång biltur men det gick bra, jag sov halva vägen och lekte resten. Vi var in och hälsade på gammelfarmor en sväng när vi var framme i Vilhelmina. Då var jag lite trött och tyckte i början att hon var lite ovanlig så jag blev lite lessen. Men innan vi for därifrån klämde jag fram ett leende =)

Farmor jobbade natt så jag träffade inte henne förrän idag. Men det tyckte jag var roligt, det var ju så länge sen jag träffade alla sist. Jag fick också vara själv med farmor och faster ett tag när mamma och pappa for iväg och handlade böjor till mig, dom hade visst glömt att packa det...

Imorgon åker vi hem igen, synd att vi inte kunde stanna lägre men mamma skulle visst jobba på måndag. Då får jag vara en hel dag med pappa...roligt!

Nu somnar jag på rätt bra

Mamma och pappa har kört på med 5-minuters metoden. De lägger mig i min säng och kommer in lite då och då. Det går rätt snabbt så somnar jag nu. Allt från 3minuter till 15minuter. Sedan sover jag jätte bra och vaknar tidigast kring 02.00, men ibland inte förrän 04-tiden.

Jag tror mamma och pappa är glada för det.

God Natt


RSS 2.0