Kan själv

Kan själv

Kan själv

Mmm...glass

Idag har jag fått smaka nåt som var jättegott...mjölkfri glass...ville aldrig att det skulle ta slut men tyvärr fick jag inte så mycket. Hoppas jag snart får smaka igen!

Glass

Glad

Idag har vi också varit i kyrkan där jag ska döpas på söndag och mamma och pappa lovade att dom skulle lära mig bordsbön och läsa bibeln för mig...det kan väl inte ha varit så att dom ljög i kyrkan?
Passade även på att göra det stora kalaset där inne, jag tyckte att det var så bra akustik.

Nu ska jag sova så jag orkar med min tremening Elias dop imorgon. Natti!

Hej då Skellefteå!

Nu far jag och resten av familjen till Vilhelmina.  Mitt huvud ska visst doppas i vatten, det kallas visst att man döps.
Låter skoj!

På söndag smäller det, önska mig lycka till!

Kram

Baddags

Glömde säga igår att jag fick bada i mammas gamla badbalja och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men det var ganska skönt i vattnet i alla fall fast det vore säkert mycket roligare om jag fick en badanka eller nåt att leka med. Mamma börjar prata om nåt babysim och det låter ju ganska spännande, tänk om jag till och med vågar dyka =) Håll utkik här så kommer det säkert bilder nån gång i framtiden.

Efter badet fick jag prova min nya badrock som jag fick av mormor. Den var jättemjuk och mysig.

Nybadad

Nybadad1 

Provsmakade för första gången idag

Idag så tyckte mamma och pappa att jag skulle provsmaka lite mosad potatis tror jag att det heter, blandat med pyttelite mjölk från mamma. Ni kan ju se nedan hur det gick.

Då sätter vi oss i stolen för första gången





Då ska ska vi provsmaka, undrar hur det känns med lite fastare mat

Hmm, det smakar...hmm

Hjälp

Då blundar vi för att riktigt känna aromen från potatisen

Som ni ser spottade jag ut allt igen, mammas mat är trots allt bäst...

En regning lördag

Idag har vi gjort lite av varje. Tittat på nån affär här i närheten som mamma absolut skulle släpa med mig på. Där fanns det faktiskt lite saker som var ganska fina att titta på, om några månader kanske jag till och med kan leka med dom. Sen var jag själv med pappa medan mamma var och såg Harry Potter. Han lyckade få i mig lite konstig ersättning, men det ska ni veta, att den inte är god.

Sen fick jag följa mamma på bonnstadsfest och träffa en massa okända tanter. Fast Elin känner jag igen, jag brukar skratta åt hennes kort som sitter på kylen. Det var ganska spännande och dom fick mig att skratta några gånger. Jag och mamma åkte ganska tidigt för att jag blev trött. Och när man är trött så är det inte så kul att sitta fast i en bilstol när man helst skulle vilja ligga och mysa vid mammas bröst.

Nä, nu är det dagszzzz


Välkommen till min blogg

Jag heter Iris och är tre månader gammal, eller ung om ni så vill. Då är det väl dags att börja blogga så att alla små och stora framsteg jag gör dokumenteras så att mamma och pappa inte glömmer dom.

Jag föddes skrikande den 21 april 2009, klockan 15:46, efter en lång och skakig färd ut i stora världen. Pappa tyckte att jag såg ut som en utomjording för jag fick nån konstig sugsak på huvudet. Åt en liten tissetår och sen fick jag vila med pappa ett tag innan jag fick träffa mamma igen. Den första dagen sov jag mest, var ju så trött.

Sen har det rullat på och nu är jag tre månader. Ibland har jag lite svårt att sova men sen mamma slutade äta mjölk så har jag mindre ont i magen och det kliar inte längre på hela kroppen.

Under veckan som gått har vi hunnit med mycket. Jag har fått två sprutor på samma gång och det var inte roligt ska ni veta. Förstår inte hur mamma och pappa kunder utsätta mig för det. Men det värsta gick över när mamma matade mig lite. Sen har farmor och farfar hälsat på. Jag trivs så bra i farmors knä. Snart ska vi hälsa på dom så hon får rå om mig lite mer. En annan rolig sak var att jag och mamma var på öppenförskola med Signe och Maria. Jag blev så trött men det var så mycket barn och leksaker att titta på att jag inte kunde slappna av. Hoppas vi ska fara dit igen.  
 

Jag myser i farmors knä


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0