Ta inget för givet

Idag bestämde jag mig för att överraska mamma och morfar. Jag är ju inte så förtjust i att åka bil i vanliga fall, särskilt inte när vi åker hem efter en dag i stan, men idag så satt jag och roade mig själv, pratade och till och med skrattade hela vägen! Det var så roligt att se mamma och morfar när dom var så förvånade. Man får ju se till att dom inte brjar ta nåt för givet!

Ikväll kom några ovanliga farbröde och såg hockey med morfar, Rolf och Sören hette dom visst. Det tyckte jag var roligt. Jag fick se första perioden för mamma och det var min första AIK-match. Heja AIK! Men höjdpunkten på kvällen var när jag fick sitta hos Rolf och äta en god majskrok med hela ansiktet

krok

Kröp lite bakåt idag...

Idag hade jag krypträning med pappa på köksgolvet. Han demonstrerade lite granna genom att krypa bakåt och framåt. Själv lyckades jag krypa bakåt ca 30cm.

Min enda tand växer så det knakar också. Dock kliar det så mycket så jag måste bita på precis allt jag ser.
Träffade en massa i min ålder idag också, de var visst i samma föräldragrupp som oss. Jag var enda som hade en tand framme, fast det tyckte tydligen inte pappa och mamma var någon fördel. De kändes visst lite mer då jag biter dem.

Är lite förkyld så det är dags för mig att sova, vaknar väl om 2-3 timmar, mamma ska visst ta nattpasset inatt.

God natt!

Öppen förskola och bad

Nu har jag och mamma varit på öppen förskola flera gånger. Jag får träffa en massa kompisar och vi ligger mest och tittar på varandra. Elis med randiga tröjan var det jag höll i handen men mamma var inte redo med kameran då.

knuten  iris o signe

Det roligaste är sångstunderna, jag längtar bara till jag kan börja sjunga med. Efter öppna brukar jag vara väldigt trött. Ofta gråter jag i bilen på vägen hem om jag inte kan slappna av och somna. Vill ju helst ligga i mammas famn och sova.


Igår kom min kompis Signe och hennes mamma och hälsade på. Vi prommenerade från mormor till morfar och Signe somnade direkt men det kunde inte jag, Jag låg och tittade på träden och mamma. Fick åka i bärsjalen ett tag och det var så mysigt att jag somnade.
Sen var Signe så snäll att jag fick prova hennes hoppgunga och då fick hon prova min gunghäst. Nu har jag beställt en hoppgunga med mamma för det var så roligt.

hoppgunga1  signe1 


En annan rolig sak var att jag fick bada i mormors diskho när jag var där. Istället för min roliga badanka fick jag plaska med en stor plastsked och det var ju lika roligt! Imorgon är det mitt fjärde babysim, hoppas jag kan visa nån bild därifrån sen också. Det är jättemysigt, varmt och skönt vatten, många andra bäbisar och roliga leksaker =)

bad



Första tanden tittar fram så smått...

När jag suger tag i pappas finger så tycker han att det börjar göra lite ont. Jag håller visst på att få min första tand, man såg den t o m lite granna. Drack lite vatten i ett glas idag och då klinka det till av tanden. Det verkar rätt intressant det här med tänder, synd man dreglar så mycket...Det gör ingenting iof då mamma och pappa är bra att byta mina blöta kläder.

Jag sover ibland bra och ibland dåligt på nätterna. När pappa söver om mig då jag vaknar första gånger så händer det att jag sover 6-7 timmar i sträck. Det verkar som om pappa kommer att få den uppgiften för en tid framåt. Mamma och pappa verkar så trötta då jag har varit vaken på nätter, jag är då inte det då jag vaknar på mornarna.

Har varit på öppna förskolan hela tre gånger den här veckan. Höll en pojke i handen för första gången *rodnar*

Dags för oss alla att sova.

God natt!

Mmm, gott med sockar

Var och badade idag för tredje gången. Oj vad det är roligt att plaska runt i den stora bassängen med alla de andra bebisarna. Idag fick vi lära oss att sparka med fötterna, man ska tydligen komma framåt fortare om man sparkar med fötterna i vattnet.

Jag har sovit själv med pappa i tre nätter nu...mamma har fått vila lite. Men inatt så ska hon sova med oss, eller med pappa iaf. Jag är ju stor och sover i eget rum nästan hela natten...så det så!

Får avsluta med en fin bild på mig, var lite hungrig så jag fick ta det som fanns närmast till hands.






RSS 2.0